Het is daarom van het grootste belang om het proces van onze opdrachtgevers te begrijpen. Waar zitten momenteel de knelpunten? Waar kan Facility Groep Nederland verbeteringen doorvoeren? Hoe kan het efficiënter en effectiever? Transparant werken is hierbij heel belangrijk. Industriële reiniging is specialisten werk. Controle op de verrichte werkzaamheden is soms zelfs van levensbelang. U heeft als opdrachtgever dan ook altijd een vast aanspreekpunt binnen Facility Groep Nederland.

Industriële Reiniging in het Non Food segment

Reiniging van plafonds, wanden, kabelgoten, leidingen, lichtstraten, afzuiginstallaties, filters, in/ en uitwendige reiniging van silo’s, vloeren, cleanrooms, gevelreiniging,  in- uitwendige reiniging van productie- en verwerkingsmachines en corvee/servicedienstwerkzaamheden.

Industriële Reiniging Food

Reiniging en desinfectie in de voedings- en genotmiddelenindustrie. Ondersteuning bij het uitvoeren van hygiënemetingen en monstername. Het uitvoeren van hygiënescans. Bij een hygiënescan worden de kritische punten in uw bedrijf bekeken en worden de verbeterpunten vastgelegd. Wij dragen oplossingen aan waarmee u uw hygiëne beleid kunt optimaliseren en de hygiëne in uw bedrijf direct kun verbeteren.

Droogijs­reiniging

Droogijsreiniging is een specialistische reinigingsactiviteit waarbij wij stralen met droogijspellets. Door deze volledig drogeenmilieuvriendelijke straaltechniek worden vervuilingen op onderdelen of locaties probleemloos verwijderd. Bij diverse productieprocessen hechten zich reststoffen op onderdelen en machines. Wij verwijderen door middel van droogijsreiniging: lijm, kleefstof, hars, paraffine, vet, productieresten, kunststofresten, oplosmiddel, was, inkt, olie, verf, lak, polymeer, coating, roest, koolstof, brand- en roetresten.

Wij verzorgen industriële reinigings-diensten

Periodiek en op contractbasis in geheel Nederland voor

  • Bakkerijen
  • Groente- en fruit verwerkers
  • Zuivelverwerkende bedrijven
  • Vleesverwerkende bedrijven
  • Zoetwarenfabrikanten
  • Diervoeding producenten
  • Papier- en golfkartonfabrieken
  • Grafische bedrijven

Op zoek naar een industrieel reiniger?

Wenst u een plan op maat of een vrijblijvend voorstel voor een reinigingswerk?
Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact met ons op